Ik wil vinden...

Westfield Mall of the Netherlands

Westfield Mall Of The Netherlands

Westfield Mall of the Netherlands

Binnen de NIEDAX GROUP hebben onze collega's van Niedax Kleinhuis B.V. in dit prachtige project de gehele infrastructuur mogen verzorgen, waar de gehele breedte van de NIEDAX GROUP pakket ingezet is. 

Nieuwsgierig? Scrol naar beneden en kijk snel de video voor een impressie van dit bijzonder project.

Meer weten of de mogelijkheden van Niedax?
Bezoek de website van Niedax Kleinhuis B.V.

 

Mall 02

Breed inzetbaar

Vanaf 2017 was Niedax al betrokken om het adviesbureau te ondersteunen en adviseren omtrent de mogelijkheden en de best passende oplossingen te selecteren en efficiënt in te zetten.

Zo is door middel van speciale constructies meerdere disciplines gecombineerd op en aan gemonteerd, wat naast ruimtebesparing ook een enorme efficiëntie opgeleverd heeft.

Dit geldt naast de paden en gangen, waar overspanningen tot wel 8 meter gerealiseerd zijn, als voor de parkeergarage waar thermisch verzinkte kabelgoten en tot in de kelder waar glasvezelversterkte kabelgoten toegepast zijn. 

Toepassing Gang

Samen

De uitdaging zat in de grootte van het project, om alles logistiek goed af te stemmen met de gehele supply chain van adviesbureau, groothandel en het montagebedrijf.

Waar de samenwerking tussen de Niedax projectmanager, de opdrachtgever, montagebedrijf en groothandel perfect verlopen is. 

Video impressie Westfield Mall of the Netherlands

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Gouda Holland, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal