Ik wil vinden...

Onze partners

Global Transport

Niedax Group en Elektrotechnische Groothandel een onmisbare schakel

De NIEDAX GROUP werkt strategische samen met vele elektrotechnische groothandels.

Naast betrouwbare leveringen en voorraden, ondersteunen wij onze partners met interne trainingen als ook op het gebied van advies op locatie of projectbegeleiding.

Niedax Group en de Elektrotechnische Groothandel, een onmisbare "one-stop-shopping" schakel voor onze relaties. Uiteraard zijn wij altijd beschikbaar voor advies en u te ondersteunen daar waar gewenst!

Image

Brancheorganisatie IRO (Offshore Energy)

Gouda Holland is sinds jaar en dag trotse partner en member van de Nederlandse brancheorganisatie IRO.

De Nederlandse Offshore Energie toeleveringsindustrie behoort tot de top 5 van de wereld. Branchevereniging IRO is een onafhankelijke non-profit organistie met ruim 400 leden.

Haar inzet is gericht op het verder verbeteren van de internationaal toonaangevende positie die de leden innemen als toeleveranciers in de upstream olie-, gas, offshore renewable en energie industrie.

Bekijk hier een introductie video over de IRO;
Introductie video branchevereniging IRO

NIEDAX GROUP - Embracing the energy transition

Achilles Oil And Gas Europe Silver

Achilles Oil & Gas Europe Community

Als specialist in de Off- en Onshore Energie markt, deelt Gouda Holland ervaringen, kennis en is een Fully Registered supplier on Achilles Oil & Gas Europe Community (voorgekwalificeerd tot relevante Olie & Gas standaarden).

De Achilles community, opgericht in 1991, biedt hoofd- en onderaannemers in de Olie en Gas Industrie een door de industrie geaccepteerde inkoopservice. Een kwalificatiewijze (beoordeling van leveranciers) die inkoop stroomlijnt, risico's beheerst en naleving van de relevante EU-aanbestedingsrichtlijnen mogelijk maakt.

En bestaat uit meer dan 3.000 gekwalificeerde leveranciers uit de gehele supply chain en 61 kopende bedrijven.

Image (1)

EHEDG

Als EHEDG Company member draagt Niedax Group actief bij aan de verbetering van voedselveiligheid en hygiënische ontwerpen.

EHEDG is een Stichting waar vele internationale voedingsmiddelenbedrijven, machinebouwers, installatiebedrijven tot Universiteiten over de gehele wereld aangesloten zijn. Leden zijn onder andere The Coca-Cola Company, Nestlé, Unilever, Yili,  Mondelez, Kerry, FrieslandCampina, KraftHeinz, DSM Food Specialities, TetraPak, GEA, Bühler, SELO en nog vele anderen...

Daarnaast is ook Michael Evers (Business Development Manager Food & Beverage) sinds 2012 actief betrokken binnen de EHEDG-organisatie als Sr. Boardmember EHEDG en voormalig member of the Executive Committee EHEDG International en Co-Chair SubCom Communication (2015-2023).

Meer partners en samenwerkingen

2Ba

2BA

Met 2BA is de gehele keten, van groothandel tot installateur, altijd verzekerd van actuele product- én handelsinformatie.

De producten van de NIEDAX GROUP kunt u vinden bij het 2BA.

Lees verder
Shopbuehne STEP DE Bewerkt

BIM

BIM (Building Information Modeling) is het holistisch proces van het creëren en beheren van informatie voor bouwprojecten.

Op het BIMobject platform vindt u de modellen van de NIEDAX GROUP.

Lees verder
Image (1)

Safe Food Factory

Als actief lid adviseert en levert de NIEDAX GROUP hygiënische en reinigbare oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. 

Hiermee draagt NIEDAX GROUP bij aan (voedsel)veilige product…

Lees verder

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Gouda Holland, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal