Ik wil vinden...

Kon. Verpakkingsindustrie Stempher Group

IMG 4601X

Ontzorgen

Binnen de NIEDAX GROUP hebben onze collega's van Niedax Kleinhuis B.V. in dit prachtige project en proces Stempher mogen ondersteunen.  

Al eerder heeft Stempher Niedax toegepast, waardoor Tim Lucas (Stagiair Technische Dienst) voor de uitbreiding contact opnam voor advies. Tim;

“Na prettig contact met onze Niedax Rayon Manager, heb ik het juiste advies en 3D modellen ontvangen. Hierdoor konden we de kanalisatie perfect intekenen, waardoor eventuele clashes zichtbaar werden. Het project verliep van advies, levering tot montage vlekkeloos. Graag wil ik Stempher en Peter van der Ploeg bedanken voor de stageplek en geweldige begeleiding.”

Meer weten of de mogelijkheden van Niedax?
Bezoek de website van Niedax Kleinhuis B.V.

IMG 4603X

Trots & Maatschappelijk betrokken

Leuk detail is dat Tim als student aan ROC van Twente bij Stempher heeft gewerkt aan zijn afstudeeropdracht. En hoe! Dat hij het project afsluit met een 8, maakt ook zijn begeleider trots. Peter van der Ploeg (Projectmanager Stempher),

“Het begeleiden van een stagiair die het zo goed oppakt (ontwerpt en zelf ook uitvoert!) is geweldig en maakt ons erg trots! En wij vinden het belangrijk om op die manier iets terug te kunnen geven aan de maatschappij & regio.”

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Gouda Holland, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal