Ik wil vinden...

Onze verantwoordelijkheid

Earth 661447 640

Duurzaamheid en Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als toonaangevend producent van kabeldraagsystemen, neemt de NIEDAX GROUP haar rol en verantwoordelijkheid op het gebied van corporate sociale verantwoordelijkheid zeer serieus. Wij geloven dat transparant management en ethische normen een bedrijf vooruit helpen in duurzaamheid en om een gezonde bedrijfsgroei te realiseren.

We streven altijd naar de juiste balans tussen Economische, Ecologische en Sociale waarden en normen. Deze fundamentele kernwaarden zijn ook vastgelegd in onze Code of Conduct.

NIEDAX GROUP - Because we care about tomorrow

Dna Helix Green

Sociale Duurzaamheid & Verantwoordelijkheid

Een prettige, veilige en duurzame werkomgeving draagt bij aan gezondheid en enthousiasme waarmee onze collega's iedere dag vol passie voor u klaar staan.

Het borgen van een dergelijke (werk)omgeving is essentieel en heeft onze dagelijkse aandacht. En het welzijn van mens en maatschappij staat hoog in het vaandel.

NIEDAX GROUP - Zorg dragen voor en met elkaar

Duurzaamheid Boom

Milieu & Ecologische verantwoordelijkheid

Er is veel aandacht voor het gebruik en besparen van kostbare grondstoffen en energie verbruik op al onze afdelingen van productie, magazijn tot kantoor. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Kijkend naar energieverbruik proberen waar mogelijk het energieverbruik te minimaliseren en energiestromen te hergebruiken. Als ook afvalstromen te voorkomen en hergebruiken van materialen en grondstoffen.

Waarbij onze milieu- en maatschappelijke doelstelling gestoeld is op continue verbetering en optimalisering en gericht is boven de wettelijke eisen.

Om deze doelstelling te behalen, hebben we ons als de NIEDAX GROUP wereldwijd gecommitteerd tot een duurzame productie met focus op innovatie en het toepassen van de laatste stand der techniek.

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Gouda Holland, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal