Ik wil vinden...

Brabantsche Wal, onderdeel van Bieze Food Group

7IMG 4880 Aangepast
2IMG 4886

Samenwerking in de keten

Samen met P. Bastiaanse Installatietechniek hebben onze collega's van Niedax Kleinhuis B.V. in dit prachtige project de gehele infrastructuur mogen verzorgen.

Met oog op het oogstseizoen, is een strakke planning essentieel. Alles moet gereed zijn om de Koningin v/d Groenten (asperges) te mogen ontvangen!

Met de komst van 3 hallen en 1 koelhal is men klaar voor het “witte goud”. Een dergelijk project met tijdsdruk realiseren vraagt om een goede samenwerking.

Patrick Bastiaanse (eigenaar Bastiaanse Installatietechniek), verantwoordelijk voor de E&W installatie, is erg tevreden over het verloop van het project;

“Levertijd was erg belangrijk. Naast levering uit voorraad, was het logistiek perfect verlopen via YESSS Electrical Breda."

Het geheim? Patrick legt uit,

“Met passie en aandacht dragen we zorg voor onze projecten. Datzelfde geldt voor Niedax, wat ze tot een unieke en fijne partner maken om mee samen te werken.”

Meer weten of de mogelijkheden van Niedax?
Bezoek de website van Niedax Kleinhuis B.V.

4IMG 4878 Aangepast

Niedax Alround, een echte Alrounder

Patrick Bastiaanse (eigenaar Bastiaanse Installatietechniek);

"Door het advies van onze Niedax Rayon Manager konden we slim gebruik maken van één type oplossing (Niedax Alround) voor zowel binnen in de hal als buiten aan de gevel. Efficiënt en handig.”

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Gouda Holland, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal