Ik wil vinden...

Trajanus Vastgoed B.V. & VDR Bouwgroep

Niedax Because We Care About Tomorrow

Excellent excelleren

Binnen de NIEDAX GROUP hebben onze collega's van Niedax Kleinhuis B.V. in dit prachtige project de gehele infrastructuur mogen verzorgen, waar de gehele breedte van de NIEDAX GROUP pakket ingezet is.

In opdracht van Trajanus Vastgoed B.V. heeft VDR Bouwgroep een nieuw bedrijfspand van 2.500m² gebouwd volgens BREEAM-NL Excellent. 

Integraal samenwerking en meedenken was een essentiële stap. Dat was ook één van de redenen om de gehele infrastructuur door NIEDAX GROUP te laten uitvoeren.

Meer weten of de mogelijkheden van Niedax?
Bezoek de website van Niedax Kleinhuis B.V.

1 PV Shelter (1)

Duurzaamheid

Duurzaamheid was een bepalende criterium om te kiezen voor de oplossingen van de NIEDAX GROUP, welke bijdragen bij aan duurzaamheid.

De gehele infrastructuur is door de NIEDAX GROUP opgepakt en uitgevoerd. Zo is er bijvoorbeeld de klikbare Niedax MTC draadgoot toegepast bij de zonnepanelen en is een Niedax PV-shelter ter bescherming van de omvormers op het dak geplaatst.

Greenworks

Greenworks

Greenworks – In samenwerking met de Rijksoverheid en rekeninstrumenten zoals GPR Gebouw en BREEAM-NL, kwam het Greenworks label tot stand.

Het initiatief hiertoe werd genomen door Raab Karcher, onderdeel van Saint-Gobain, en participeren de groothandels in bouwmaterialen Van Keulen en de Jager Tolhoek samen met installatietechnische groothandels Wasco en Koninklijke Oosterberg.

Daarnaast zijn de oplossingen van NIEDAX GROUP ook voorzien van het Greenworks label én is NIEDAX GROUP een actief Greenworks Academy Partner.

NIEDAX GROUP - Because we care about tomorrow

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Gouda Holland, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal